Kutu Fishing

Blogi

Buster L keskipulpettiprojekti


27.03.2015

Tiimimme Buster L-Special päätettiin ottaa työnalle helmikuun loppupuolella. Hieman myöhässä olimme, mutta nopeilla päätöksillä päätimme muuttaa radikaalisti työjuhtaamme. Muutoksia:

 

- Uusi pulpetti keskelle

- Uusi pohja alumiiniturkkilevystä

- Kiinteä tankki pilssiin

- Takapenkki pois

- Uusi moottori

 

Suurimmat muutostyöt toteutti jälleen Korjaushitsaus Koskinen Killinkoskelta. Suunnittelimme yhdessä tulevat muutokset ja Koskinen ne sitten toteutti.

 

Tällä hetkellä työnalla on pulpetin tuulilasi, jota olemme tekemässä 5-6mm polykarbonaatista. Myös vanha moottori on vielä myynnissä ja uudesta moottorista olemme käyneet kauppaa. Tilalle on tulossa 50-60hv Mercury keskipulpettiin upotettavalla kaukohallintalaitteella.

 

Parhaiten projektista pysty kärryillä seuraamalla Facebook-sivumme.

 

Veneen muutoksissa emme ole unohtaneet heittokalastusta, sillä sitäkin harrastamme paljon. Teemme sekä eteen että taakse irrotettavat heittotasot. Näistä lisää myöhemmin.

 

Muutenkin olemme valmistelleen tulevaa kautta. Uistinhankintoja on tehty, 10 kpl vetokeloja ja vetovapoja. Vavoissa päädyimme Shakespearen Ugly Stick 210cm vapoihin ja keloissa Penn 320GT2LC mittarikeloihin. Tiimille tehtiin myös takit, housut ja pipot talven aikana. Välinehankinnoissa yhteistyökumppaninamme toimii Kurre Erä ja Kalastus Vaasasta. Kurren valikoima ottaa huomioon vaativankin harrastajan ja ennen kaikkea heidän palvelunsa on harrastajaystävällistä! Suosittelemme.

 

Muita mielenkiintoisia juttuja tulossa kevään aikana. Pysykää kuulolla..


Takaisin blogiin

#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet