Kutu Fishing

Blogi

Kalastuksen striimaaminen livenä - Kalastukseen uusi ulottuvuus!


06.04.2016
Mitä on striimaus?

Tänä vuonna alamme striimaamaan kalastusreissujamme. Tarkoittaa siis lyhyesti sitä, että kuvaamme kalastustamme ja katsojat näkevät päätteeltään muutaman sekunnin viiveellä tapahtumia veneestä ja voivat kommentoida näkemäänsä. Me puolestaan seuraamme kommentteja ja reagoimme niihin.  Näin saadaan kalastukseen ihan uusi ulottuvuus, jolloin omalta päätelaitteeltaan on mahdollista päästä paremmin kalastusfiilikseen ja vuorovaikutukseen kalastajien kanssa.

 

Miten lähetystä pääsee katsomaan?

Teimme testilähetyksen yhteistyössä Kurre Erä ja Kalastuksen Jani Haaviston kanssa ja vähäisestä markkinoinnista huolimatta lähetys keräsi todella mukavasti katsojia! Loppua kohden katsojamäärä lisääntyi, mutta jouduimme valitettavasti lopettamaan lähetyksen kesken.

 

Miten tätä kaikkea pääsee sitten kokemaan? Lähetämme live-kuvaa tilanteen mukaan joka suoraan Facebookin omalla livellä tai Periscope-sovelluksella. Joka tapauksessa parhaiten pysyt tilanteen tasalla seuraamalla Facebook-sivuamme, koska sinne ilmoitamme aina, kun live-lähetys on tulossa.


Koska lähetämme kuvaa?

Ensimmäisen kerran lähetämme kuvaa ensi maanantaina 11.4.2016 ja pitkin viikkoa on tarkoitus myös lähettää kuvaa. Lähetyksissä mennään tottakai "luonnon" ehdoilla, eli voimme lähettää kuvaa silloin kun nettiyhteys on riittävän hyvä. Katsotaan , miten tämä lähtee rullaamaan ja olkaa ihmeessä linjoilla kun lähetys kajahtaa liveksi!


Takaisin blogiin

#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet