Kutu Fishing

Blogi

Kurre Cup 2015 avaus - raportti osakilpailuista I-III


02.07.2015

Kauden 2015 Kurre Cupista on nyt kilpailtu kolme osakilpailua viidestä. Cupin kokonaissijoituksen ratkaiseen neljän parhaan kilpailun tulos. Kurre Cup on siis Vaasan Urheilukalastajien ja Kurre Erä ja Kalastuksen järjsestämä moderni C&R heittokalastuskilpailu, jossa kala kuvataan ja lähetetään kilpailun koordinaattorille. Kolmen tunnin kisassa kolme pisintä kalaa lasketaan mukaan tuloksiin. Tämä on nyt toinen kausi, kun olemme mukana. Kaikki osakilpailut kisaillaan Vaasan keskustan lähivesillä.

 

Ensimmäiseen kilpailuun lähdimme Juhon kanssa kaksistaan ja pystyimme lähtemään melko luottavaisena onnistuneiden treenien jälkeen, kun kalaa löytyi lähes joka kolosta. Keli kilpailussa oli tuulinen ja sateinen ja kala olikin kovalla syönnillä. Heti ensimmäiseen tuntiin saimme suurimmat kalamme, joista parhaimpana mukava 94cm hauki. Yhteistuloksemmekin oli hyvä 239cm, jolloin hauen keskimitaksi kertyy lähes 80cm. Tulos riitti tällä kertaa kolmanteen sijaan viime vuoden mestarin Vacksin viedessä voiton ja viime vuoden kolmonen Mob vei toisen sijan. Viime vuoden kärkitiimeille meni siis TOP 3, kun me sijoitumme viime vuonna koko cupissa toiseksi.

 

Toiseen osakilpailuun lähdimme jälleen Juhon kanssa ja saimme lisävahvistukseksi Kim Backmanin, kun Anssilla oli jälleen työkiireitä. Kilpailuun oli vähän pienempi luotto, kun treeneissä ei kalaa löytynyt kovin hyvin. Kisassa saimme kyllä kalaa, mutta tällä kertaa mitat vaan olivat todella pieniä. Yhteistuloksemme 191,5cm oli meidän tähän asti huonoin Kurre Cupissa ja se ei riittänyt kuin 11. sijaan. Nyt siis yksi nollakisa sarjaan tuli käytettyä ja lopuissa on onnistuttava.

 

Kolmannen kilpailun lähtökohdat eivät myöskään olleet hyvät, kun treeneissä saimme yhden kalan, joka kylläkin oli hyvän kokoinen. Tähän kisaan sentään lähdimme koko tiimillä, joten siinä mielessä lähtökohdat olivat paremmat. Kilpailussa oli pakko kokeilla jotain uutta ja se toimi. Kun löysimme tavan / paikan, mistä kalaa löytyy, tuli sitä paikoin hyvinkin. Kepitimme reilussa tunnissa 86.5cm, 83cm ja 71cm ja lisäksi muutamia pienempiä. Yhteistuloksemme 240,5cm riitti ykköstilaan! Cupin yhteistilanteessa olemme hyvässä tilanteessa, mutta molemmissa jäljellä olevissa kisoissa on onnistuttava.

 

- Mika


Takaisin blogiin

#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet