Kutu Fishing

Blogi

Kurre Cup II


12.06.2014

Kurre Cup on C&R heittokalastuskilpailusarja, joka eroaa monista muista kilpailusta saaliin käsittelyssä. Saalis kuvataan järjestäjän toimittaman mittalaudan päällä, otetaan kuva ja lähetetään se kilpalun koordinaattorille. Tämä on ehdottamasti hyvä kilpailumuoto mielestämme! Lopputulokseen lasketaan kolme pisintä kalaa.

 

Ensimmäiseen osakilpailuun emme muiden kiireiden vuoksi osallistuneet. Kurre Cuppia on kilpailtu jo monena vuonna samoilla seuduilla, joista meillä ei ole minkäänlaista kokemusta. Päätimmekin mennä kilpailuun ns. kylmiltään ja luottaa, että löydämme tuurilla kalaa. Ensimmäiset puolitoista tuntia olikin melkoista seilailua ja sielä täälä heittelyä. Sen jälkeen päätimme ottaa reilun ajomatkan aivan sallitun alueen reunalle, josta alkoikin kalaa löytyä. Saimme mukavan mittaisia kaloja ja vielä minuutti ennen kilpailuajan loppua saimme 80cm kalan ja ehdimmekin lähettää sen koordinaattorille ennen kilpailuajan loppua.

 

Lähtöpaikalle oli reilu 10 km matka ja tulokset olivatkin valmiina, kun pääsimme rantaan. Melkoisena yllätyksenä voitimme kilpailun reilulla 0,5 sentin erolla kakkoseen. Yhteistuloksemme oli 220cm kalojen pituuksien ollessa 80cm, 71cm ja 69 cm. Seuraava osakilpailu on 1.7. samassa paikassa.


Takaisin blogiin

#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet