Kutu Fishing

Blogi

Kurre Cup V


27.08.2014

Kurre Cupin viimeinen osakilpailu kisailtiin hurjassa kelissä. Tuulta oli varmasti yli 15m/s ja paikoin sen ylikin. Ulommat karikot sai heti unohtaa ja keskittyä suojaisempiin paikkoihin. Valitettavasti meillä ei näistä suojaisemmista paikoista ollut kokemusta, mutta tuuriin oli hyvä luottaa jälleen.

 

Ensimmäinen paikka antoi heti vajaan 70cm ja muutamia muita pienempiä. Samasta paikasta Anssi kepitti 82 cm kyytiin ja tilanne alkoi taas näyttää hyvältä. Toiselta paikalta onnistuimme saamaan vielä 74 cm, joten yhteistuloksemme oli kauden paras: 223cm. Koska keli oli todella tuulinen, ei Juho pystynyt ollenkaan heittelemään vaan keskittyi pitämään veneen poissa kiviltä. 

 

Kilpailussa sijoitumme tällä kertaa kolmanneksi. Voiton vei Team Leech huimalla 254 cm yhteismitalla ja suurimpana heillä oli 103cm! Vacks sijoittui toiseksi ja vei myös koko cupin voiton. Me sijoitumme cupissa mukavasti toiseksi.

 

Tuloksemme olivat koko sarjan ajan tasaisia. Ensimmäiseen emme osallistuneet, toisesta kilpailusta 1. sija tuloksella 220cm, kolmannesta 5. sija tuloksella 208cm, neljännestä 4.sija tuloksella 219cm ja viidennestä 3. sija tuloksella 223cm. Venekuntia oli yhteensä mukana n. 30.

 

Kurre Cup V Top 3:
1. Team Leech
2. Vacks
3. Kutu

Kurre Cup 2014 Top 3:
1. Vacks
2. Kutu
3. Mob

 

Ensi vuonna olemme ehdottamasti mukana mikäli cup järjestetään.


Takaisin blogiin

#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet