Kutu Fishing

Blogi

PM Heitto Kristiinankaupunki


10.08.2014

PM Heitto kilpailtiin tänä vuonna Kristiinankaupungin merialueella. Alueella olemme muutaman kerran käyneet eri vuosina aiemmin kalassa, mutta sen suurempia odotuksia ei kisaan ollut. Tähän kilpailuun sai osallistua ainoastaan 2 henkilöä / vene ja meiltä kisaan osallistui Mika ja Anssi. Joukkuekisaan osallistuimme Pilk Kingsin toisella joukkeella, jossa meidän lisäksi oli mukana Ari Torsti ja Kim Backman.

 

Saavuimme Kristiinankaupunkiin päivää enemmin perjantaina, mutta pääsimme vasta illasta vesille huonon kelin takia. Toki kova tuuli edelleen haittasi treeniä. Kalaa emme hirveästi treenissä löytäneet. Muutama ennestään tuttu paikka antoi kalaa.

 

Kilpailupäivänä keli oli täysin eri kuin kisassa: lämmin ja lähes tuuleton. Aloitimme kilpailun läheltä lähtöpaikkaa, josta treenissä yhden paremman ja muutamia pienempiä saimme. Emme kuitenkaan kisassa saaneet tästä tärppejä lukuunottamatta kuin yhden mittahauen. Päätimme siirtyä ennestään tuttuun matalikkoon. 

 

Matalikolta saimme muutaman mittahauen. Täälä myös pyöri useita muita venekuntia ja myös joukkueen toinen venekunta oli täällä. Noin tunnin koluamisen jälkeen siirryimme lähemmäs Lapväärtinjoen suuta ja sieltä alkoi mittahaukea nousta hieman paremmin. Toki kalojen koko ei ollut kovin kummoista: 50-60 cm kaikki.

 

Lähes kaikki kilpailun kalat saimme yhdeltä pieneltä alueelta. Jossain vaiheessa uskokin ja vähän loppui ja kuuden tunnin kisassa palasimme rantaan jo, kun vielä yli puoli tuntia olisi ollut jäljellä. Jälkeenpäin ajateltuna olisi vain pitänyt uskoa, että kalaa vielä löytyy.

 

Lopputuloksemme oli reilu 16 kiloa ja tällä irtosi 10. sija. Joukkeemme sai yhteensä 40 kiloa kalaa ja sillä irtosi joukkuekisasta 3. sija.


Takaisin blogiin

#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet