Kutu Fishing

Blogi

Pohjanmaa Cup 2016 päätös Toisvedellä


06.09.2016

Myös Toisveden kilpailuun Mika ja Anssi treenasivat kolme päivää, kun hyvällä onnistumisella oli vielä mahdollisuus cupissa kolmen joukkoon. Viime vuoden Toisveden kilpailu oli ensimmäinen, missä vedimme kelkoilla. Jonkin verran on vuodessa kehitystä tapahtunut…

 

Treeneissä löytyi tasaisesti mittahaukea. Myös muutama mittakuha kävi veneessä. Hauet tuntuivat olevan pienissä poteissa, mutta kuhat sielä täälä, joten taktiikkana kisassa oli pääasiassa hauen veto. Treeneissä saimme kaksi n. 7 kilon haukea ja muutamia muitakin hyvän kokoisia.

 

Kisan aloitimme muutaman muun veneen lisäksi Liedenpohjanlahdesta. Väistelimme muiden kelkkoja n. kahden tunnin ajan ja päätimme muutaman pienehkön mittahauen jälkeen vaihtaa paikkaa. Kävimme treeneissä löydettyjä paikkoja läpi ja saimmekin jokaisesta paikasta mittahaukea. Kaikki olivat kuitenkin turhan pieniä. Myös yhden nippanappa mittakuhan saimme, joka kuitenkin punnituksessa oli vähän alamittainen.

 

Lopputuloksena saimme 8 mittahaukea painoltaan 10953g, joten keskipaino oli todella pieni. Vaikka kisa on vähäkalainen, ei tällä tokikaan mitään sijoituksia ollut odotettavissa. 23. sija 76. veneen joukossa oli lopullinen sijoitus. Pistepotimme ei siis parantunut ja sijoituimme Pohjanmaa Cupissa neljänneksi.

 

Vaikka Toisveden kilpailu olikin pieni pettymys, pitää silti olla tyytyväinen neljänteen sijaan. Pohjanmaa Cup on kuitenkin venemäärältään yksi Suomen suurimmista vetouistelucupeista ja toisella kaudella neljänneksi ja SM-paikka vuodelle 2017 on taskussa.

 

Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille ja muille mukana olleille kaudesta! Katsostaan, jos vielä jotain kisoja tänä vuonna kierrämme.

 

 


Takaisin blogiin

#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet