Kutu Fishing

Kutu Fishing

Historia

 

Kutu Fishing on vuonna 2014 kilpailemisen aloittanut kalastusporukka Pohjanmaalta, joka harrastaa kalastusta monipuolisesti. Harrastusmuotoja on muun muassa vetouistelu, säippäkalastus, heittokalastus ja veneiden rakentelu. Tiimin vakituiset jäsenet ovat Mika Lemmetti, Anssi Kinnari ja Juho Korpi.

 

Porukka on kalastanut yhdessä jo pienestä pitäen, mutta kalastus on painottunut heittokalastukseen ja vetouisteluun, jossa yksi vapa pidetään saappaanvarressa :) Vuoden 2013 syksyllä heräsi ajatus hommata kimppavene, kun kesän aikana soutuveneellä kalastus oli lisääntynyt. Niimpä hankittiin ensimmäinen yhteinen vene Silver Beaver 425. Samalla aloimme tutustumaan myös meille ennestään tuntemattomaan kalastusmuotoon, säippäkalastukseen.  Syksyn aikana teimme muutamia reissuja ja talven aikana alkoi nälkä kasvamaan...

 

Tässä vaiheessa voisi sanoa, että siitä se sitten lähti. Keväällä myimme Silverin ja tilalle tuli Buster L, joka oli aiemmin ollut kilpauistelukäytössä. Keväällä aloimme pikkuhiljaa myös kilpailemaan. Kesällä Buster otettiin työn alle ja sitä paranneltiin monella tavalla. Talvella toteutettiin seuraava vaihe rakentelussa. Näistä voit lukea lisää täältä.

 

Kausi 2015 oli tiimille ensimmäinen kokonainen kausi kilpauistelussa. Saimme joitain hyviä sijoituksia ja Pohjanmaa Cupissa sijoituimme sijalle 15. Keväällä 2016 Busterimme meni kaupaksi ja alkoi uuden veneen metsästys. Valintamme osui Silver Hawk CC 540 -veneeseen. 2016 vuosi olikin tiimille melko menestyksekäs. Keväällä voitimme Daiwa Haukihaaste -kilpailun ja Pohjanmaa Cupissa sijoituimme sijalle 4.

 

Koko tiimimme historian ajan on tekemistä leimannut isosti yksi asia: itseoppiminen. Meillä ei ole ollut esimerkisi vanhempia tai kavereita, jotka harrastavat uistelua, vaan suurimman osan asioista olemme opetelleen itse. Ja myös erehtyneet.


Tiimi

 

Mika Lemmetti

 

 

Juho Korpi

 

 

Anssi Kinnari

 


#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet