Kutu Fishing

Veneen teippaus

Veneen teippaus on helppo tapa lisätä veneesi näyttävyyttä. Teippaus myös suojaa kylkeä kiveniskuilta yms. ja kun teipin ottaa pois, on alta paljastuva pinta kuin uusi. Kilpakalastuksessa yhteistyökumppanit tulevat aivan eri tavalla esiin, kun vene on tyylikkäästi teippattu.

 

Meidän kaikki veneet ovat olleet teippattuja. Ensimmäisestä veneestämme, Silver Beaverista, teipattiin ainoastaan kylkilistan viereiset osuudet "uuden" Silverin tyyliin. Tämä on hyvä ja kustannustehokas tapa vanhempaan veneeseen tuoda näyttävyttä. Hinta on luonnollisesti halvempi kuin koko kyljen teippauksella. Puhutaan suurin piirtein puolet halvemmasta kustannuksesta.

 

 Silverimme ennen teippausta

 Teippauksen jälkeen

 

Busterimme koko kylki teipattiin ja lopputuloksesta tulikin varsin hyvä. Teipit kestivät hyvin noin kahden vuoden käytön eivätkä irtoilleet meidän kovassakaan käytössä.

 

 

 Buster ennen teippausta

 

 Buster teippauksen jälkeen

 

 

Uuden veneemme, Silver Hawkin, kylki teipattiin myös kokonaan. Lopputuloksesta tuli erittäin onnistunut ja teippi toimii hyvänä suojana uuden veneen kyljelle.

 

 Silver ennen teippausta

 Silver teippauksen jälkeen

 

 

Osaava teippari osaa loihtia monenmoisia teippejä ja meillä on esimerkiksi mittalautamme tehty Kutu Fishing -tyylillä. Myös veneen muita pintoja kuin kylkeä kannattaa hyödyntää. Esimerkiksi pulpetti on näkyvä elementti.

 

 Mittalaudassa hyödynnetty suunnittelijan ja teipparin ammattitaitoa

 

Mitä veneen teippaus maksaa?

Teippauksen hinta riippuu muutamasta asiasta. Ensimmäinen asia on, että teipataanko koko kylki vai tehdäänkö pienempää teippausta. Kylkiteippauksessa hinta riippuu siitä, että teipataanko kylki esimerkiksi kokonaan mustalla vai tuleeko siihen tulostettua teippiä. Meidän veneissä on ollut aina tulostettua teippiä. Kun teippiin tulostetaan, saa lopputuloksesta näyttävämmän. Myös veneen pituus tottakai vaikuttaa hintaan. Yksi mihin kannattaa panostaa, ja mikä myös vaikuttaa hintaan, on suunnittelu. Teippaus kannattaa huolellisesti suunnitella yhdessä teipparin tai erillisen suunnittelijan kanssa. Suunnitelmat ja vaihtoehdot kannattaa tehdä tietokoneella etukäteen, jotta osataan hahmottaa miltä lopputulos tulee näyttämään. Teippauksen hinnat siis vaihtelevat hyvinkin paljon riippuen siitä, minkälaista lopputulosta ollaan hakemassa. Karkeasti voisi sanoa että kylkiteippaus perus 4,5-5,5 alumiiniveneeseen maksaa 500 - 1500€. Toki voi olla, että joku tekee tuotakin halvemmalla. Nämä perustuvat omiin kokemuksiin.

Kysy veneen teippauksesta tarjous:
Pohjanmaan Mainosteippi

Puh: 045-3275525

pohjanmaan.mainosteippi@gmail.com
Facebook-sivu


#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet