Kutu Fishing

Yhteistyössä

Mainostoimisto Semio

Mainostoimisto Semio on mainostoimisto, joka parantaa asiakkaan kilpailukykyä visuaalisen suunnittelun ja teknisten ratkaisujen avulla.

 

 

Islure vieheet

Islure Oy valmistaa, maahantuo ja teettää alihankkijoilla vieheitä, kalastusvälineitä ja kalamiehille suunnattuja lahjoja. Viehemalleja on mm. Tuikkari. Vaappumallit ovat saanet muotonsa, uintinsa ja värinsä monien vuosien testityön tuloksena. Uusia värejä testataan jatkuvasti ja parhaat niistä pääsevät myyntiin.

 

 

Opm International Oy
Kellokoskella vuonna 1986 aloittanut urheilukalastukseen erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike. Kutu Fishingillä käytössä Lowrance-elektroniikka, Okuman kelat, Scottyn takilat ja laukurit, Patriot plaanarikelat

 

 

Karilainen Oy
Karilainen Oy on veneisiin, venetarvikkeisiin, moottorikelkkoihin, mönkijöihin ja pienkoneisiin erikoistunut vapaa-ajan myymälä Ähtärissä, Etelä-Pohjanmaalla.

 

 

Kurre Erä ja Kalastus
Kurre Erä ja kalastus on Vaasassa toimiva erikoisliike. Kurrella on erityisen laaja valikoima hauen heittokalastukseen sopivia välineitä ja vieheitä.

 

 

Korjaushitsaus Koskinen

Korjaushitsaus Koskinen on metallitöiden ammattilainen Virroilla. Yrityksen toiminta keskittyy venevarusteiden, kaiteiden ja teollisuuden mittatilaustöihin.

 

Pohjanmaan Mainosteippi
Teippauksia laidasta laitaan! Suurkuvatulosteet, Ajoneuvoteippaukset,  Veneiden teippaukset, Ikkunateippaukset, Ulko-ja sisäopasteet, Mainostarrat, Banderollit, Tekstiilipainatukset, Autojen sisä-ja ulkopesut.


#kutufishing

Kutu Fishing Periscopessa
Pohjanmaan Mainosteippi Lowrance Electronics Kurre Erä ja Kalastus - Vaasa Karilainen - Vauhtia Vapaa-aikaan Korjaushitsaus Koskinen Islure vieheet